Noua gama de display-uri Prowise Ten G3 completeaza portofoliul solutiilor interactive IQboard

Display interactiv Prowise Ten G3_IQboard Alaturi de parteneri precum Prowise reusim sa ducem educatia la un alt nivel: interactiv, captivant, dinamic si antrenant. Noua gama de display-uri Prowise Ten G3 aduce un aer proaspat mediului educational, oferind profesorilor mai multe oportunitati de predare si interactionare cu elevii.

Gama de display-uri Prowise Ten G3 este disponibila pe diagonale variate, 65, 75 si 86 inch, ceea ce asigura crearea scenariilor colaborative in orice sala. Display-urile Ten G3 permit sustinerea orelor in orice scenariu, atat fizic, cat si online, datorita compatibilitatii cu aplicatii precum Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, Skype, etc.

Solutia ideala pentru orice profesor
Cu display-ul Prowise Ten G3 puteti dezvolta abilitatile cognitive, analitice si de comunicare ale elevilor cu ajutorul instrumentelor educationale integrate. Interfata user-friendly a display-ului va asigura pornirea imediata a acestuia si inceperea imediata a predarii, deoarece nu aveti nevoie de suport IT, meniul fiind de la sine inteles. Tehnologia IR & Zero Bonding alaturi de cele 4 pen-uri ce asigura scrierea in 3 culori diferite, prezinta noua metoda de invatare, bazata pe interactivitate si testare hands-on. Prezentarea materiei si a imaginilor de calitate inalta, contribuie in mod semnificativ la consolidarea cunostintelor datorita impactului vizual oferit prin afisarea continului 4K/Ultra HD IPS.

  • 8GB memorie & 64GB spatiu de stocare
  • 4K/Ultra HD IPS si unghi de vizualizare 178°
  • Sisteme de operare compatibile: Prowise Central si Google EDLA
  • Compatibilitate Windows Ink
  • 40 punte touch si 20 puncte scriere
  • Tehnologie IR Prowrite si sticla anti-bacteriana & anti-reflexie
  • 2.1 Audio Soundbar si 6 microfoane wide-area
  • Functie de recunoastere in momentul ridicarii pen-ului, recunoasterea palmei, adnotare, scriere, partajare
  • 7 ani garantie

Compatibilitate sisteme de operare display interactiv Prowise Ten G3_IQboardDoua sisteme de operare, un singur display
Noua gama de display-uri permite alegerea sistemului de operare, astfel incat profesorul si elevii sa poata beneficia de experiente educationale de calitate. Prin posibilitatea de alegere a sistemului de operare, beneficiati atat de libertate in ceea ce priveste desfasurarea procesului de invatare, cat si de acces facil catre informatiile si resursele didactice puse la dispozitie atat de Prowise Central, cat si de Google EDLA.

Prin certificarile ISO 27001, respectiv Google EDLA, display-urile beneficiaza de protectia datelor si confidentialitate informationala chiar si in timpul desfasurarii orelor online (prin intermediul solutiei de videoconferinta). 

Goorgle WorkspceFolositi acelasi cont pe dispozitivul personal? Conectati-va la contul Google si beneficiati de aplicatiile dvs. preferate. Utilizati documentele si materialele de care aveti nevoie pentru a crea lectii interesante si captivante pentru elevi, chiar de pe display-ul Prowise Ten G3. Certificarea Google EDLA (Enterprise Devices Licensing Agreement) ofera instrumentele necesare predarii moderne si interactive in sala de clasa, punand accent pe comunicarea bidirectionala si interactivitatea dintre elevi si profesori. Cu display-ul Prowise Ten G3 beneficiati de acces unitar catre suita Google:

  • Aplicatii precum Google Meet, Docs & Slides
  • Acces la magazinul oficial Google Play Store™
  • Acces la Google Classroom™
  • Navigare cu Google Chrome